Casinonepalonline.com noudattaa alla olevaa tietosuojakäytäntöä.

Käsittelemme Casino Nepal Online -palvelussa (“Casino Nepal Online”, “me”, “me”) verkkosivustoillamme (“sinä”) olevia asiakkaidemme, käyttäjien ja vierailijoiden henkilötietoja. Teemme kaikkemme käsitelläksesi henkilötietojasi. huolellisesti, pidä se turvassa ja noudata tietosuojalakia.

Kuinka tämä käytäntö toimii

Tämän käytännön tarkoituksena on selittää milloin, miksi ja miten käsittelemme sinuun mahdollisesti liittyviä tietoja (“henkilötiedot”). Se tarjoaa myös tärkeää tietoa lakisääteisistä oikeuksistasi. Tämän käytännön tarkoituksena ei ole kumota minkään kanssamme solmimiesi sopimusten ehtoja eikä oikeuksia, joita sinulla saattaa olla tietosuojalakien nojalla.

Napsauta alla olevaa aihetta saadaksesi lisätietoja yksittäisistä aiheista tarkemmin. Meillä on käytännön otsikko-osioita, jotta sinun on helppo siirtyä sinulle tärkeimpien tietojen kanssa.

1. Kuka on vastuussa henkilötietojesi hoidosta?

Casino Nepal Online on ensisijaisesti vastuussa henkilötietojesi (rekisterinpitäjän) hoidosta. Rekisterinpitäjä tarkoittaa yritystä, joka määrittää henkilötietojen käsittelyn keinot ja tarkoitukset.

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että vaikka olemme ensisijaisesti vastuussa henkilötietojesi hoidosta, tietoja voidaan säilyttää tietokannoissa, joihin muut yritykset pääsevät. Käyttäessään henkilötietojasi kaikki yritykset noudattavat tässä käytännössä asetettuja standardeja.

2. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Voimme käsitellä seuraavia henkilötietojasi sinusta:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • Sijaintitiedot
  • Verkkosivuston käyttö
  • Sukupuoli
  • Ikä

Lähettämäsi sisältö, kuten kommentit, kyselyt, valitukset, chatit jne.
Muita tietoja. Voit halutessasi antaa muita tietoja suoraan meille tai voimme vaatia muita tietoja sinulta. Voimme esimerkiksi kerätä muita tietoja, kun käsittelemme lähettämääsi kyselyä, kun käytät yhteydenottolomaketta tai muuten olet yhteydessä meihin.

3. Mihin käytämme henkilötietojasi ja milloin käsittelemme henkilötietojasi?

Keräämme tietoja suoraan sinulta, kun käytät palveluitamme tai vierailet verkkosivustollamme.
Käytämme henkilötietojasi:

  • kommunikoida kanssasi ja vastata tiedusteluihisi esimerkiksi yhteydenottolomakkeiden kautta
  • lähettää tuotteisiin ja palveluihin liittyviä markkinointiviestejä.
  • analysoida järjestelmiemme ja tietokantojemme tietoja liiketoimintamme ja verkkosivustojemme toiminnan parantamiseksi käyttäjän mieltymysten mukaisesti, paremman palvelun ja käyttökokemuksen tarjoamiseksi
  • parantaa ja kohdistaa meiltä saamiasi mainoksia
  • täyttää tai käyttää mitä tahansa laillisia velvoitteitamme tai oikeuksiamme

Käsittelemme henkilötietojasi vain tässä käytännössä määriteltyihin tarkoituksiin ja kun olemme vakuuttuneita siitä, että:

  • olet antanut suostumuksesi meille käyttää tietoja tällä tavalla, tai
  • Henkilötietojesi käyttö on välttämätöntä “oikeutettujen etujen” tukemiseksi, jotka meillä on yrityksenä (esimerkiksi tuotteidemme parantamiseksi, analyysin suorittamiseksi koko tietojoukossa) tavalla, joka on oikeasuhteista ja kunnioittaa yksityisyyttäsi.

4. Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Teemme yhteistyötä monien kolmansien osapuolten kanssa auttaaksemme hallitsemaan liiketoimintaamme ja toimittamaan palveluja. Nämä kolmannet osapuolet saattavat ajoittain tarvita pääsyn henkilötietoihisi:

  • Analyysipalveluntarjoajamme (kuten Google, Hotjar ja VWO), jotka käsittelevät henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa rekisterinpitäjinä. Katso alla olevan liitteen evästekäytäntömme selvittääkseen, miten estät analyysin tarjoajien pääsyn henkilötietoihisi.
  • Palveluntarjoajat tai tietojenkäsittelijät, jotka käsittelevät henkilötietojasi ohjeidemme mukaisesti, esimerkiksi pilvipalvelut tai todennuksen tarjoajat
  • Jos meillä on velvollisuus paljastaa noudattaa lakisääteistä velvoitetta tai suojella etujamme tai turvallisuuttamme.
  • Jos myymme, ostamme tai organisoimme uudelleen yrityksiä tai varoja tai jos omaisuutemme hankkii kolmas osapuoli, mukaan lukien mahdolliset myyjät tai ostajat.

5. Kansainväliset siirrot

Kansainväliset siirrot tarkoittavat, että henkilötiedot siirretään Euroopan unionin ulkopuolelle.

Kuten edellä todettiin, voimme sallia pääsyn henkilötietoihisi kolmansille osapuolille, jotka saattavat sijaita Euroopan unionin ulkopuolella.

Voimme myös paljastaa henkilötietojasi, jos saamme oikeudellisen tai sääntelypyynnön ulkomaiselta lainvalvontaviranomaiselta Euroopan unionin ulkopuolella.

Teemme aina toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki kansainväliset tiedonsiirrot hallitaan oikeuksien ja etujen suojaamiseksi. Lainvalvontaviranomaisilta tai sääntelyviranomaisilta saamamme tietopyynnöt tarkistetaan huolellisesti ennen henkilötietojen paljastamista.

Sinulla on oikeus pyytää meiltä lisätietoja yllä mainituista turvatoimista. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja.

6. Suora markkinointi

Voimme käyttää henkilötietojasi suoramarkkinointiviestinnän lähettämiseen tuotteista ja palveluista, joita me ja kumppanimme tarjoavat esimerkiksi online-kasinolle. Tämä voi olla sähköpostin tai kohdistettujen verkkomainosten muodossa.

Joissakin tapauksissa henkilötietojesi käsittely markkinointitarkoituksiin perustuu oikeutettuihin etuihimme. Lain edellyttäessä se perustuu suostumukseesi.

Sinulla on aina oikeus kieltäytyä jatkomarkkinoinnista milloin tahansa. Voit käyttää opt-out-linkkiä, jonka löydät kaikesta suoramarkkinointiviestinnästä tai ottamalla meihin yhteyttä.

Pyrimme rajoittamaan suoramarkkinoinnin kohtuulliselle ja oikeasuhteiselle tasolle ja lähettämään sinulle viestintää, jonka uskomme saattavan kiinnostaa sinua tai olla sinulle merkityksellistä sinusta saatujen tietojen perusteella.

7. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on kohtuudella tarpeen tässä käytännössä lueteltuihin tarkoituksiin.

Joissakin olosuhteissa pidämme henkilötietojasi tietyn ajanjakson ajan esimerkiksi laki-, vero- tai kirjanpitovaatimusten täyttämiseksi.

Ylläpidämme hoidossamme olevien henkilötietojen tietojen säilyttämispolitiikkaa. Jos henkilötietojasi ei enää tarvita, varmistamme, että ne joko poistetaan turvallisesti tai tehdään nimettömiksi.

8. Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on useita oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Lisätietoja kustakin näistä oikeuksista löytyy jäljempänä olevasta taulukosta.

Oikeuksien käyttämiseksi voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä kyselyn yhteydenottosivumme kautta.

Voit pyytää meitä:

  • vahvistaa, käsittelemme henkilötietojasi;
  • antaa sinulle kopio näistä tiedoista;
  • toimittaa sinulle muita tietoja henkilötiedoistasi, esimerkiksi mitä tietoja meillä on, mihin käytämme niitä, kenelle luovutamme ne, siirrämmekö ne EU: n ulkopuolelle ja kuinka suojaamme niitä, kuinka kauan säilytämme niitä, mitä varten sinulla olevat oikeudet, miten voit tehdä valituksen, mistä olemme saaneet tietosi ja olemmeko tehneet automaattista päätöksentekoa tai profilointia siinä määrin kuin tietoja ei ole jo annettu sinulle tässä käytännössä.

Oikaisu

Voit pyytää meitä korjaamaan virheelliset henkilötiedot.

Voimme pyrkiä tarkistamaan tietojen oikeellisuuden ennen niiden oikaisemista.

Poistaminen

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, mutta vain, jos:

  • sitä ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten se on kerätty; tai
  • olet peruuttanut suostumuksesi (jos käsittely perustui suostumukseen); tai
  • onnistuneen vastustamisoikeuden seuraaminen (katso jäljempänä ‘Vastalause’); tai
  • se on käsitelty laittomasti tai
  • noudattaa lakisääteistä velvoitetta.

Meidän ei tarvitse noudattaa pyyntöäsi poistaa henkilökohtaiset tietosi, jos henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä:

  • lakisääteisen velvoitteen noudattaminen; tai
  • oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen;

On olemassa tiettyjä muita olosuhteita, joissa meidän ei tarvitse noudattaa poistopyyntöäsi, vaikka nämä kaksi ovat todennäköisimpiä olosuhteita, joissa hylkäämme pyynnön

Rajoitus

Voit pyytää meitä rajoittamaan (eli säilyttämään, mutta ei käyttämään) henkilötietojasi, mutta vain, jos:

  • sen tarkkuus on kiistetty (ks. oikaisu), jotta voimme tarkistaa sen tarkkuuden; tai
  • käsittely on laitonta, mutta et halua sen poistamista; tai
  • sitä ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten se on kerätty, mutta tarvitsemme sitä silti oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen tai
  • olet käyttänyt oikeutta vastustaa, ja pakottavien syiden todentaminen on kesken.

Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttöä rajoituspyynnön jälkeen, jossa:

  • meillä on suostumuksesi; tai
  • perustaa, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia; tai
  • toisen luonnollisen tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi.

Siirrettävyys

Voit pyytää meitä toimittamaan henkilötietosi sinulle jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa, tai voit pyytää, että ne ‘siirretään’ suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, mutta joka tapauksessa vain, jos:

  • käsittely perustuu suostumukseesi tai kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseen; ja
  • käsittely suoritetaan automatisoidusti.

Vastalause

Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jonka oikeusperustana on “oikeutetut etumme”, jos uskot, että perusoikeutesi ja -vapautesi ovat oikeutettuja etujamme suuremmat.

Meillä on tilaisuus osoittaa, että meillä on pakottavia oikeutettuja etuja, jotka ohittavat sinun oikeutesi ja vapaudesi.

Kansainväliset siirrot

Voit pyytää kopiota tai viitteitä suojatoimenpiteistä, joiden mukaisesti henkilötietojasi siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Voimme korjata tiedonsiirtosopimuksia tai niihin liittyviä asiakirjoja (eli hämärtää tiettyjä näiden asiakirjojen sisältämiä tietoja) kaupallisen arkaluonteisuuden vuoksi.

Valvontaviranomainen

Sinulla on oikeus tehdä valitus vastuulliselle paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Pyydämme sinua yrittämään ensin ratkaista kaikki ongelmat kanssamme, vaikka sinulla on oikeus ottaa yhteyttä valvontaviranomaiseen milloin tahansa.